HHO, azaz hidrogén generátor a személygépkocsik fogyasztás csökkentésére

Mi is az a HHO?

Oldalunknak nem elsődleges célja az ismeretterjesztés, erre több oldal is található az interneten, mi csak nagyvonalakban mutatjuk be! De a lényeg, hogy a HHO egy gyűjtőszó, amely azt az eljárást foglalja magába, amikor a vizet elektrolízis segítségével szétválasztjuk hidrogénre és oxigénre, egész pontosan ugye 2 rész hidrogénre (HH), és egy rész oxigénre (O), majd azt a porlasztóban, injektorban levegővel hígítva elégetjük a hengerekben. Ettől HHO.

A HHO generátor pedig egy vízgáz generátor. Ez a HHO generátor hidrogént és oxigént generál speciális víz és az akkumulátor áramának használatával. Ezt az eszközt tekinthetjük az összes ilyen HHO rendszer alapeszközének is. A hidrogén előállítása után, ahogy azt fent is írtuk, bejutattjuk az égéstérbe, legyen az benzin, gázolaj és egyéb üzemű!

hho, hho generátor, hidrogén generátor

HHO - Vízhajtásról

Hidrogén generátor kiegészítők - A fent leírt folyamatot hidrogén generátorral idézzük elő, mely egy tartályból, és a benne rögzített speciális geometriájú hidrogén cella komplexből áll. A hidrogén termeléshez a feszültséget az akkumulátorból nyerjük. Fontos az energiamérleg szempontjából, hogy a vízhajtás rendszerrel egy igen aktív és robbanásra kész üzemanyagot és nem teljesítményt táplálunk a motorba. A hidrogén hibrid motor nem kizárólag hidrogénnel mûködik! A fogyasztás átlagosan 10%-al csökkenthető egy jól megépített és szabályzott HHO rendszerrel, vezetési stílustól függően.

A vízhajtás témája évtizedek óta foglalkoztatja az innováció iránt érdeklődőket, a megalkotás folyamata azonban hosszú és rögös volt, lévén az autóipar is napról napra új és még újabb üzemanyag ellátási rendszereket fejleszt nem annyira a nagyobb teljesítmény, mint inkább a kedvező kibocsátási paraméterek érdekében, minek következtében egyre szegényítik a tüzelőanyag - levegő keveréket, mely azonban mindenképpen valamilyen teljesítmény kompromisszumhoz vezet. Ezt a kellemetlen mellékhatást csak - a lóreők emelése érdekében gyártott - más elektronikai eszköz (chip, programmer, chip modul, stb.) tudja kiküszöbölni.

hho, vízhajtás

HHO termékek

Konzultálunk, aztán önnel együtt döntünk! Több gyártóval van összeköttetésünk, de nem ragaszkodunk egyetlen egy márkához sem. Nem vagyunk kizárólagos képviselet, stb. Igyekszünk az Ön autójához mérten a legjobb HHO generátort megtalálni, és azt szereljük be. Ezért kérjük, hogy minden esetben keressen fel minket.

hho, hho termékek